ανταλλακτικα αυτοκινητων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Αυθημερόν Αποστολή * Παραλαβή από το Κατάστημα * Πληρωμή και με PAYPAL

Bosch Automotive

24
Μαϊ
2018

Στο τμήμα της Τεχνολογίας οχημ...

"Η σημερινή τεχνολογία έχει επ...

H AGTUNING ιδρύθηκε το 2000 με κύριο γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων παντός τύπου καθώς και σε προϊόντα βελτίωσης κινητήρων.


Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας www.agtuning.gr είναι τόσο εύχρηστη που μόλις σε λίγα κλικ μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει τα κατάλληλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για όλα τα οχήματα όπως ανταλλακτικά Opel, ανταλλακτικά VW, ανταλλακτικά Mercedes-Benz, ανταλλακτικά Fiat, ανταλλακτικά Ford, ανταλλακτικά Peugeot, ανταλλακτικά Citroën, ανταλλακτικά Toyota, ανταλλακτικά BMW, ανταλλακτικά Nissan, ανταλλακτικά Hyundai επίσης λάδια αυτοκινήτου και πρόσθετων χημικών. Αξεσουάρ αυτοκινήτου όπως καλύμματα αυτοκινήτου, κουκούλες αυτοκινήτου και άλλα πολλά είδη.Επίσης διαθέτουμε μεγάλο stock σε προϊόντα βελτίωσης όπως φιλτροχοάνες, εξατμίσεις, RaceChip, coilovers, σκάστρες, συνεμπλόκ πολυουρεθάνης και άλλα πολλά. H ιστοσελίδα μας φέρει πιστοποιητικό ασφαλείας πληρωμών  SSL Certificate (Thawte).


 Η συνεχής εκπαίδευση του  προσωπικού μας και η παρακολούθηση σεμιναρίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα επάνω σε θέματα τεχνολογίας αυτοκινήτου καθώς  και η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της Online φόρμας  επικοινωνίας από έμπειρους μηχανολόγους-μηχανικούς μας καθιστούν άξιους εμπιστοσύνης στον χώρο του aftermarket ανταλλακτικού.


Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται πανελλαδικά και συνήθως αποστέλλονται αυθημερόν με παράδοση την επόμενη ημέρα .Δίνεται μεγάλη προσοχή στο αμπαλάζ των δεμάτων για να φτάσουν ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας  με ασφάλεια, όλα τα δέματα μας έχουνε την ταινία προσοχή εύθραυστο.


Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στο κομμάτι της βελτίωσης των κινητήρων της Group Vag  (Seat,Skoda,Audi,Volkswagen) από το 2011 φέροντας κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.


Φίλτρα ελευθέρας ροής Pipercross , κατασκευασμένα στην Αγγλία , φίλτρα τα οποία δεν βγαίνουν από καλούπια ,αντιθέτως κάθε φίλτρο κατασκευάζεται ξεχωριστά από ανθρώπικο δυναμικό, τα οποία φέρουν εφ’όρου ζωής εγγύηση  είτε πρόκειται για φίλτρο μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι είτε για φιλτροχοάνη με μεταλλικό ή λαστιχένιο λαιμό είτε για έτοιμες λύσεις σε συστήματα εισαγωγών αέρος.


Σκάστρες GFB, κατασκευασμένες στην Αυστραλία, σκάστρες οι οποίες κατασκευάζονται και φέρουν την πιστοποίηση κατά ISO 9001.Έχει αποδειχτεί  ότι αποδίδουν τα μέγιστα με απόλυτη ασφάλεια και αυτό είναι που τις καθιστά τόσο περιζήτητες .Η ίδια η GFB κατασκευάζει επίσης τα boost controller τα οποία έχουν ασυναγώνιστη τιμή σε σχέση με τον αντίστοιχο ανταγωνισμό καθώς επίσης λειτουργούν άψογα και φέρουν 6 εναλλαγές πίεσης.


Εξατμίσεις Remus,κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Αυστρία , μοναδικές εξατμίσεις με χαρακτηριστικό ήχο που μόνο η Remus προσφέρει στο κοινό της , διαθέτει εξειδίκευση στα συστήματα από τον καταλύτη και πίσω τα, γνωστά Cat-Back Καθώς επίσης και τα γνωστά κλαπέτα με ασύρματο τηλεχειρισμό τα οποία δεν παράγουν μόνο ήχο αλλά προσδίδουν επιπλέον ροπή στον σύστημα καθώς μειώνουν σημαντικά το backpressure.Eννοείται ότι τα συστήματα με κλαπέτα φέρουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.


Συνεμπλόκ Πολυουρεθάνης SuperPro, κατασκευασμένα στην Αυστραλία , δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα να αποδίδουν και να αντέχουν σε αγώνες αυτοκινήτων παγκοσμίως.H καινοτομία στην κατασκευή τους και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί φέρνουν τρομερά αποτελέσματα στα κρατήματα καθώς επίσης και πολύ καλύτερο ελέγχο του οχήματος στις στροφές.


Μishimoto κύκλωμα ψύξης κινητήρα, κατασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το εργοστάσιο αυτό πραγματοποιεί μελέτες για κάθε κύκλωμα ξεχωριστά ώστε αυτό να αποδώσει τα μέγιστα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες θερμοκρασίας καθώς επίσης περνάει όλα τα προϊόντα από ποιοτικό έλεγχο. Φέρουν εφ’όρου ζωής εγγύηση.Intercoolers , κιτ εισαγωγών, κιτάκια αναθυμιάσεων, ψυγεία DSG σασμάν και πολλά ακόμη προϊόντα από την Mishimoto.

 

Σας προτείνουμε να περιγηθέιτε σε όλα τα προϊόντα για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων .


Με εκτίμηση η AGTUNING


Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Συνεργάτες μας