ανταλλακτικα αυτοκινητων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Αυθημερόν Αποστολή * Παραλαβή από το Κατάστημα * Πληρωμή και με PAYPAL

Αποστολές 

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με χρόνο παράδοσης 1 – 3 ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε και διαμορφώνεται ως εξής:

Για κάθε παραγγελία με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5 ευρώ,συμπεριλαμβανομένου του κόστους αντικαταβοκής, για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε ένα οποιασδήποτε προιόν , θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 5 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς.    

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά ,το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα συν 1,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα). Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Αποστολές Κύπρος

Οι αποστολές για Κύπρο εκτελούνται κάθε Τρίτη. Για αποστολές μέχρι 3 κιλά η χρέωση είναι 15 € μέχρι 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό  1,5 €.

Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 3 € .

Επιστροφές

Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν που αγοράστηκε από το κατάστημά μας, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς καθόλου ίχνη χρήσης.

Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία, η οποία πρέπει να είναι άθικτη.

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να μας στείλετε όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν που θέλετε να το αντικαταστήσει.

Ο αγοραστής καλύπτει το κόστος αποστολής σε κάθε περίπτωση.