ανταλλακτικα αυτοκινητων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Αυθημερόν Αποστολή * Παραλαβή από το Κατάστημα * Πληρωμή και με PAYPAL

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

                  

 

                     ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ                                      ΒΟΥΡΤΣΕΣ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ                          ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ                                        ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 

                                                                        

                                                                                           ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΗΡΙΑ                              ΣΚΟΥΠΕΣ-ΣΚΟΥΠΑΚΙΑ


 

Συμβουλές Περιποίησης Αυτοκινήτου

Η τακτική και προσεκτική περιποίηση, συντελεί στην διατήρηση της αξίας του αυτοκίνητου σας.

Επιπλέον είναι ένας από τους όρους αναγνώρισης των αξιώσεων εγγύησης σε περίπτωση βλαβών διάβρωσης και του χρωματισμού του αμαξώματος.

Πλύσιμο

Η καλύτερη προστασία του αυτοκίνητου από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος είναι το συχνό πλύσιμο (σαμπουάν αυτοκίνητου με κερί - αντισκωριακό) και κέρωμα. Όσο πιο μακρόχρονη είναι η παραμονή αλατιού, σκόνης, βιομηχανικών καταλοίπων, ακαθαρσιών εντομών κλπ. πάνω στο χρώμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά στην στίλβωση. Τα ίχνη πίσσας, λαδιού, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα έντομα κλπ. δεν φεύγουν πάντοτε με το πλύσιμο και επειδή η μακρόχρονη παραμονή τους βλάπτει το χρώμα, πρέπει να απομακρύνονται όσο το δυνατόν συντομότερα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Κέρωμα

Κερώνετε το αυτοκίνητο σας όσο συχνότερα μπορείτε. Αυτό θα εμποδίσει τις βρωμιές να κολλήσουν στο χρώμα και τα βιομηχανικά κατάλοιπα να διεισδύσουν μέσα σε αυτό.

Γυάλισμα

Πρέπει να γίνεται όταν το χρώμα χάσει την γυαλάδα του και δεν μπορεί να επανέλθει με το κέρωμα. Αν το χρησιμοποιούμενο γυαλιστικό δεν περιέχει προστατευτικές ουσίες, τότε θα πρέπει να κερωθεί το χρώμα μετά το γυάλισμα.

Λάστιχα θυρών & παραθύρων

Τα λάστιχα διατηρούν την ελαστικότητα τους και αντέχουν περισσότερο χρόνο αν που και που τα περνάτε με ειδική αλοιφή. Αυτό θα εμποδίσει και τυχόν πάγωμα τους το χειμώνα.

Πλαστικά μέρη (ταμπλό, επενδύσεις θυρών, κλπ.)

Ένα από τα πιο ευαίσθητα και ευπαθή σημεία του αυτοκίνητου.
Ακόμη και τα καλύτερης ποιότητος πλαστικά - ταμπλό σκάνε & ξεφλουδίζουν με την πάροδο του χρόνου εάν δεν προστατευθούν με  σιλικονούχο γαλάκτωμα που απορροφάται από το υλικό και προστατεύει από την σκόνη, τον Ήλιο και την υγρασία.

 Ζάντες αλουμινίου

Για να διατηρηθεί μακροχρόνια η διακοσμητική εμφάνιση των ζαντών αλουμινίου απαιτείται τακτική φροντίδα. Συγκεκριμένα θα πρέπει να πλένονται καλά το αλάτι, η σκόνη και η βρωμιά από τα φρένα τουλάχιστον κάθε μια εβδομάδα γιατί διαφορετικά η προστατευτική επιφάνεια της ζάντας θα φθαρεί.

 Καθαρισμός & Προστασία του χώρου της μηχανής

Η αντισκωριακή προστασία του χώρου μηχανής και της εξωτερικής επιφάνειας του κινητήρα έχει γίνει στο εργοστάσιο. Ιδιαίτερα κατά τον χειμώνα όταν οδηγείτε συχνά σε δρόμους με αλάτι είναι πολύ σημαντική η σωστή αντιδιαβρωτική προστασία. Ολόκληρος ο χώρος του κινητήρα καθώς και τα σημεία περισυλλογής του νερού θα πρέπει να καθαριστούν καλά και στην συνέχεια να περαστούν με αντιδιαβρωτικό μέσο πριν και μετά από την χειμερινή περίοδο ώστε να μην καταστραφούν από το αλάτι του δρόμου. Αν καμιά φορά καθαρίσετε το χώρο της μηχανής με διάλυμα που απομακρύνει τα λάδια χρησιμοποιείτε μόνο ειδικά καθαριστικά υγρά και σε καμιά περίπτωση βενζίνη ή πετρέλαιο η δώσετε το αυτοκίνητο στο πλυντήριο για πλύσιμο μηχανής, τότε σχεδόν πάντοτε αφαιρείται και η αντισκωριακή προστασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσετε να ξαναγίνει ανθεκτική αντισκωριακή επίστρωση όλων των επιφανειών ραφών, ενώσεων και εξαρτημάτων που βρίσκονται στον χώρο της μηχανής.

 Οποιόδηποτε προϊόν είναι απαραίτητο για την περιποίηση του οχήματος μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας , σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την περιποιησή σας από τα προϊόντα εδώ .