ανταλλακτικα αυτοκινητων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Αυθημερόν Αποστολή * Παραλαβή από το Κατάστημα * Πληρωμή και με PAYPAL

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο, τα προϊόντα έρχονται μέσω Courier ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα  και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής.

2. Paypal

Στην AG TUNING παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal. Η πληρωμή μέσω PayPal προσφέρει το πλεονέκτημα της γρηγορότερης πιστοποίησης του πελάτη και την αποφυγή της ταλαιπωρίας και σπατάλης χρόνου που συνεπάγονται οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής (έμβασμα τραπέζης). Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal, ακολουθείται η εξής διαδικασία:  

Ο πελάτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού του στο site μας.

Στη συνέχεια μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο περιβάλλον του PayPal.

Ο πελάτης συνδέεται στον λογαριασμό του με το PayPal.

Ο λογαριασμός του PayPal του πελάτη χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία του.

Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιο της παραπάνω διαδικασίας στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικών λογαριασμών δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο πλην του PayPal.

Το Paypal αποτελεί το πιο διαδεδομένο και αξιόπιστο μέσο διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική σας κάρτα μέσα από την εφαρμογή του.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

EUROBANK 

GR6602601750000490200722004

0026.0175.49.0200722004

4. Πιστωτική Κάρτα  VISA

Στην AG TUNING παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών VISA (credit card payments). Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας προσφέρει το πλεονέκτημα της γρηγορότερης πιστοποίησης του πελάτη και την αποφυγή της ταλαιπωρίας και σπατάλης χρόνου που συνεπάγονται οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής (έμβασμα τραπέζης). Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθείται η εξής διαδικασία: Ο πελάτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού του στο site μας. Ο πελάτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού του στο site μας. Στη συνέχεια μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank. Ο πελάτης εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας μέσω της εφαρμογής ασφαλών συναλλαγών της Eurobank (Proxy Pay 3). Η πιστωτική του κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία του.

Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιο της παραπάνω διαδικασίας τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο πλην της τράπεζας Eurobank που είναι εξοεξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές μας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη γίνεται μια και μόνο φορά.

5. MASTER CARD

Στην AG TUNING παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών MasterCard (credit card payments). Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας προσφέρει το πλεονέκτημα της γρηγορότερης πιστοποίησης του πελάτη και την αποφυγή της ταλαιπωρίας και σπατάλης χρόνου που συνεπάγονται οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής (έμβασμα τραπέζης). Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Ο πελάτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το άνοιγμα του λογαριασμού του στο site μας. Στη συνέχεια μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank. Ο πελάτης εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας μέσω της εφαρμογής ασφαλών συναλλαγών της Eurobank (Proxy Pay 3). Η πιστωτική του κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία του.

Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιο της παραπάνω διαδικασίας τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο πλην της τράπεζας Eurobank που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές μας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη γίνεται μια και μόνο φορά