ανταλλακτικα αυτοκινητων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Αυθημερόν Αποστολή * Παραλαβή από το Κατάστημα * Πληρωμή και με PAYPAL

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

                                      

            ΓΡΑΣΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ                                 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ                        ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΑΣΜΑΝ              ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΩΣΤΗΡΙΩΝ               ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ                                      ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ DPF                  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ DPF         ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ                                        

                                                        ΣΠΡΕΥ-ΠΑΣΤΕΣ                             ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝ                          ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ 


 

Τι είναι τα πρόσθετα χημικά :

Μικροί οργανισμοί, μεγάλο πρόβλημα Βακτήρια πετρελαίου Τα πρόσθετα είναι βελτιωτικά χημικά, τα οποία προστίθενται σε προϊόντα όπως π.χ. το λιπαντικό ή το καύσιμο σε μικρή ποσότητα. Στόχος τους είναι να προσδώσουν στο προϊόν που προστίθενται συγκεκριμένα ή καλύτερα χαρακτηριστικά. Τα “Premium“ καύ- σιμα και λιπαντικά κινητήρων ή κιβωτίων περιέχουν πρόσθετα για να ανταπεξέρχονται στις συνήθεις απαιτήσεις των κινητήρων. Τα πρόσθετα της LIQUI MOLY έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αυξάνουν την απόδοση των λιπαντικών και των καυσίμων ή για να δίνουν λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα. Η σωστή δοσολογία παίζει ρόλο Μόνο όταν τα πρόσθετα αναμιγνύονται στην σωστή αναλογία μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση. Για το λόγο αυτό η LIQUI MOLY προδιαγράφει σε ποια αναλογία θα πρέπει αυτά να χρησιμοποιούνται – γιατί: το περισσότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο!

Γιατί επιλέγουμε πρόσθετα LIQUI MOLY :

Η LIQUI MOLY προσφέρει διάφορα πρόσθετα για πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες. Εξελιγμένα για επίκαιρα, αλλά και καθημερινά προβλήματα, όπως η κατασταλτική ή προληπτική καταπολέμηση των μυκήτων στα πετρέλαια, η προετοιμασία για τα σκάφη που πρόκειται να ξεχειμωνιάσουν σε ακινησία, ο καθαρισμός του κυκλώματος παροχής-ψεκασμού καυσίμου και η διατήρηση της ισχύος του κινητήρα.

Τα σύγχρονα πετρέλαια είναι περίπλοκα μίγματα διαφορετικών καύσιμων πρώτων υλών. Περιέχουν και ένα σημαντικό ποσοστό σε βιοδιασπώμενο Βιοντίζελ. Στην ραγδαία ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των μικροοργανισμών συντελούν το νερό στην δε- ξαμενή και η επικρατούσα θερμοκρασία. Κάτω από ευνοϊκές συνθήκες έχουμε πολλαπλασιασμό στους μύκητες και τα βακτήρια και παράλληλα ζυμώσεις στα πετρέλαια αλλά και στα λιπαντικά. Το απαραίτητο για την ανάπτυξη τους νερό συσσωρεύεται ως συμπύκνωμα υγρασίας από την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας και κατανέμεται σε μικρή ποσότητα σε όλη την δεξαμενή. Επιπλέον στοιχεία του πετρελαίου όπως το θειάφι, ο φώσφορος και ιχνοστοιχεία συντελούν δραστικά στην ανάπτυξη αυτών των μικροοργανισμών. Για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων στην δεξαμενή προτείνεται προληπτικά η τακτική χρήση του προϊόντος Anti-Bacterial Diesel Additive. 1L επαρκεί για 1.000L καυσίμου. Για ήδη προσβεβλημένες δεξαμενές η LIQUI MOLY συνιστά δόση ΣΟΚ καθώς και την αφαίρεση των υπολειμμάτων από την δεξαμενή. Η LIQUI MOLY συνιστά την διαρκή εφαρμογή του πρόσθετου για πρόληψη πιθανών προβλημάτων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του PTFE και των συνθετικών γράσων;

Τα συνθετικά γράσα δεν περιέχουν οξέα και δεν δημιουργούν ρητίνες σε παρατεταμένη χρήση. Χάρη στο PTFE (τεφλόν) επιτυγχάνουν πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής και η εφαρμογή τους εγγυάται την ελάχιστη δυνατή φθορά. Αποτρέπουν αποτελεσματικά το «μπλοκάρισμα» το στοιχείων κύλισης - τριβή Stick-slip. Χάρη στην υψηλή δύναμη προσκόλλησης και το χαμηλό διαχωρισμό του λιπαντικού από το γράσο, είναι εγγυημένη η παραμονή του γράσου στα σημεία λίπανσης και αποτρέπονται οι «διαρροές» στο κατάστρωμα.

Όλα τα προϊόντα της Liqui Moly κατασκευάζονται στην Γερμανία και δοκιμάζονται προτού δοθούν προς χρήση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αξιοπιστία τους έχει αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια τόσο από συνεργεία αυτοκινήτων καθώς και από κάθετες μονάδες επισκευής οχημάτων γεωργικών , θαλλάσης , έργων , μέσων μεταφοράς.

 

Όλη την γκάμα τον προϊόντων θα την βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας , σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την περιήγηση σας από τα πρόσθετα πετρελαίου.